piątek, 20 maja 2016

Projekt nowego rozporządzenia Ministra Zdrowia, regulujące żywienie w szkołach i produkty szkolnych sklepików.

Od września 2016 w szkołach ma być smacznie i zdrowo. Od września 2016 na stołówkach szkolnych ma być łatwiej gotować posiłki dla uczniów. Od września 2016 ma być więcej produktów na półkach szkolnych sklepików. Wymagania dla szkolnych stołówek określa jedno zdanie projektu rozporządzenia. Bardziej szczegółowo określone są wymagania dla prowadzących sklepiki szkolne.
http://slowfood.edu.pl/wp-content/uploads/2016/05/Nowe-rozporzadzenie-Ministra-Zdrowia-w-sprawie-grup-produktow-z-8-kwietnia-2016-str-1.pdf
http://slowfood.edu.pl/wp-content/uploads/2016/05/Nowe-rozporzadzenie-Ministra-Zdrowia-w-sprawie-grup-produktow-z-8-kwietnia-2016-str-2.pdf
http://slowfood.edu.pl/wp-content/uploads/2016/05/Nowe-rozporzadzenie-Ministra-Zdrowia-w-sprawie-grup-produktow-z-8-kwietnia-2016-str-3.pdf

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz